Formatur CV és un espai per a la difusió i la divulgació de la formació turística en la Comunitat Valenciana des d’una perspectiva integral. Ací podràs trobar, a més de la formació de certificats de professionalitat, formació contínua, online i tota l’oferta de la xarxa de centres de turisme, els diferents nivells formatius existents, sempre centrat en turisme. Com la Formació Professional, quines titulacions i quins centres dependents de la Conselleria d’Educació (i concertats) ofereixen cicles especialitzats en turisme. Quines universitats tenen estudis de turisme.
Els certificats de professionalitat són l’instrument d’acreditació oficial de les qualificacions professionals del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals en l’àmbit de l’administració laboral.
Cada certificat acredita el conjunt de competències professionals que capaciten per al desenvolupament d’una activitat laboral identificable en el sistema productiu, sense que això constituïsca regulació de l’exercici professional.
En sentit, cada certificat es correspon amb un perfil professional estructurat en unitats de competència. El certificat inclou la formació associada a aquest perfil, de manera que les unitats de competència s’associen a mòduls formatius, contemplant-se també un Mòdul de Formació Pràctica en Centres de Treball.
Els certificats tenen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional i són expedits per LABORA
Per a més informació contacta amb: http://www.labora.gva.es
El sistema educatiu actual permet triar l’opció formativa més adequada als seus estudiants, la formació amb la qual accedeix una persona al mercat laboral actual juga un paper fonamental en la possibilitat de trobar ocupació. Però la inserció laboral reeixida dels joves, així com dels adults, ja no depén només del seu nivell de formació sinó també del seu nivell de competència professional.
En l’actualitat l’FP són els estudis professionals més pròxims a la realitat del mercat de treball i donen resposta a la necessitat de personal qualificat especialitzat en els diferents sectors professionals per a respondre a l’actual demanda d’ocupació.
Els Títols que s’obtenen en cursar un Cicle Formatiu tenen caràcter oficial i la mateixa validesa acadèmica i professional en tot el territori nacional i són expedits per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
Per a més informació contacta amb: http://www.ceice.gva.es
www.fpformacionprofesional.com
Tots els enllaços per a accedir als cursos de formació professional.
https://fpformacionprofesional.com/FP-Cocina.html
Formació: Grau Superior i Mitjà de Cuina…
https://cursosinem2020.com/s-cursos-inem-2020-cocina-r-comunidad-valenciana
Formació: cursos Inem de 40 i 80 hores lectives tots relacionats amb temes de Cuina “ aperitius i tapes en la C.V., Rostits. Graelles i Barbacoes, Cuina al buit…
https://portal.edu.gva.es/ceedcv/es/post-2402/
Formació: Mòduls de Gestió i Allotjaments Turístics. Proves d’Accés, per a la universitat, per a Cicles Formatius del Cicle Superior.
http://cifpciudaddelaprendiz.edu.gva.es/oferta-formativa/ciclos-formativos-de-grado-medio/
Formació: Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, Fleca , Rebosteria , Confiteria i Restauració.
http://www.cipfpbatoi.es/index.php/ca/2020/04/21/oferta-formativa-reglada/
http://www.labora.gva.es/es/programacion-de-cursos
Formació: Formació Ocupacional- Operacions Bàsiques de Cuina i de Restaurant i Bar
https://mestreacasa.gva.es/web/cipfpbenicarlo
Formació: Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, i de Serv. de Restaurants.Grau Superior de Direcció Cuina i de Gestió d’Allotjaments Turístics.
https://institutosfp.com/centro/ies-mediterrania-benidorm/
https://infoeducacion.es/fp-benicarlo/
Formació: Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, i de Servei. de Restaurants.
Grau Superior de Direcció Cuina i de Gestió d’Allotjaments Turístics D’Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments, Gestió Allotjaments, Guia Informador i assistència Turística.
http://www.tuformacionprofesional.com/ies/cifp-costa-de-azahar_i2278o0.html
Formació: Tècnic Superior de Direcció. Cuina i de Gestió d’Allotjaments Turístics., D’Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments, Gestió Allotjaments, Guia Informador i assistència Turística, Animació Turística, Indústria Alimentària, etc…
https://www.fpcheste.com/joomla/index.php/es/oferta-de-ciclos-formativos
Formació: Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, i de Servei. de Restaurants., Fleca, Rebosteria i Confiteria.
Grau Superior en Direcció de Cuina.
http://www.tuformacionprofesional.com/ies/ies-joan-llopis-mari_i2082o0.html
Formació: Tècnic Superior en Restauració, i en Gestió d’Allotjaments Turístics
Tècnic en Cuina i Gastronomia i en Servei de Restauració
https://cursos2020.com/cf-mar%C3%ADa-ibars-2182
Formació: Tècnic en Cuina i Gastronomia.
Curs de Cambrer Rte. i Bar, Cuiner, Cap de Cuina, Guia Informador i Assistència Turística.
Grau Superior en Gestió. Comercial i Màrqueting.
https://cipfpvalledeelda.com/estudios-y-acceso/ciclos-formativos/
Formació: Títol Professional Bàsic en Cuina i Restauració.
Tècnic en Cuina i Gastronomia, i en Servei de Restauració.
Tècnic Superior en Guia Informador i Assistència Turística, en Comerç Internacional, i en Màrqueting i Publicitat.
Certificat de Professionalitat de Sommelieria i Venda de productes Turístics.
https://fpformacionprofesional.com/fp-grado-superior-hosteleria-y-turismo_sub-60/city-ENGUERA/
Formació: FP Guia Informació i Assistència Turística a Enguera.
https://mestreacasa.gva.es/web/guillemdalcala
Formació: Grau Mitjà i Grau Superior, en Cuina, Direcció Cuina i Direcció Restaurant.
Formació: Grau Superior i Mitjà de Servei de Rte., Informació i Comercialització Turística, GuiaInformació i Assistència Turística i de Cuina i Gastronomia.
Tenen com a finalitat l’obtenció per part de l’estudiant d’una formació general, d’una o diverses disciplines, orientada per a l’exercici d’activitats de caràcter professional.
Aquests títols universitaris tindran caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional, faran efecte acadèmics plens i habilitaran, en el seu cas, per a la realització d’activitats de caràcter professional regulades, d’acord amb la normativa que en cada cas resulte d’aplicació.
Tenen com a finalitat l’adquisició per l’estudiant d’una formació avançada, de caràcter especialitzat o multidisciplinari, orientada a l’especialització acadèmica o professional, o bé a promoure la iniciació en tasques investigadores.
Tenen com a finalitat la formació avançada de l’estudiant en les tècniques d’investigació, podran incorporar cursos, seminaris o altres activitats orientades a la formació investigadora i inclourà l’elaboració i presentació de la corresponent tesi doctoral, consistent en un treball original d’investigació.
Per a més informació contacta amb: http://innova.gva.es/
UNIVERSITAT D’ALACANT | |
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA | |
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA | |
UNIVERSITAT JAUME I | |
UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ | |
UNED |
L’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques de la Universitat d’Alacant es crea en virtut del Decret 107/2006, de 21 de juliol, del Consell, constituint una resposta lògica a la tasca d’investigació i docència en turisme que es ve desenvolupant des de principis dels anys huitanta en aquesta Universitat. Els objectius d’aquest centre s’orienten a cobrir, des de l’àmbit de la investigació i la formació especialitzada, les demandes existents en l’entorn social i econòmic i a incentivar de manera paral·lela la investigació bàsica sobre el turisme com a objecte de coneixement, des de diferents disciplines científiques i àrea.
Per a més informació contacta amb: https://iuit.ua.es/es/
El Centre de Gastronomia del Mediterrani, UA-Dénia, GASTERRA, sorgeix com una iniciativa col·laborativa de la Universitat d’Alacant (UA) i es conforma com una aliança entre aquesta, la Generalitat Valenciana mitjançant Turisme Comunitat Valenciana i Dénia, designada per la UNESCO “Ciutat Creativa de la Gastronomia” a través del seu Ajuntament. L’objectiu és impulsar els estudis i la investigació en el sector de la Gastronomia, particularment en la Comunitat Valenciana, fins a situar-lo com un referent de la dieta i la cultura alimentària mediterrània, contribuint així a l’educació en hàbits alimentaris saludables.
Per a més informació contacta amb: https://www.gasterra.ua.es/